Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-08-2011 18:21:11
Voeding & Gezondheid

Goedkope tomado friteuse

Ik zie hier een aantal mensen de fritel pannen aanraden; wij hebben een dubbele fritel. alleen de bakken mogen in de vaatwasser, deksels en mandjes niet. overigens is deze niet geschikt om eigen gemaakte frites te bakken, wel voor kroketten enz. gekocht bij mikro gewoon in de winkel, deze zaken kom je tegen in het zuiden.
onze andere pan is een moulinex pro clean, die we nog in de guldens tijd hebben gekocht en elke week een perfect patatje bakt. de pan was destijds wel duur, maar heeft zijn geld dubbel en dwars, probleemloos, terug verdiend. op het element na kan alles in de vaatwasser. moulinex is momenteel niet in nederland verkrijgbaar bij mijn beste weten.
en voor de wijsneus die zich afvraagt waarom wij drie frituurpannen gebruiken: mijn vrouw moet glutenvrij eten, dus een pan voor haar glutenvrije snacks, een pan voor mijn snacks en een pan voor patat, want voor een goed patatje moet het vet erg schoon zijn.