Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

meiske66
meiske66 - 05-08-2011 14:31:21
Elektronica & TV

Tevredenheidsgarantie blokker

Ik ben pas verhuisd en heb allemaal nieuwe spulletjes. omdat ik mijn nieuwe vloerbedekking ook goed wilde behandelen heb ik een nieuwe stofzuiger gekocht. ik heb me daarbij echter laten verleiden door een aanbiedingsprijs en heb daarbij niet zo heel goed op de mogelijkheden enzo van de stofzuiger gelet. toen ik mijn nieuwe stofzuigertje thuis ging uitproberen op het pas gelegde tapijt, bleek al snel dat dit niet was wat ik voor ogen had gehad. het snoer was te kort om goed alle plekken te kunnen bereiken, de stang was voor mijn eigen lichaamslengte te kort en voor het laminaat in het oude huis zou de zuigkracht genoeg zijn geweest denk ik maar voor deze vaste vloerbedekking zou toch iets meer power nodig zijn.

is deze stofzuiger een miskoop? in mijn geval wel. maar ligt het aan de stofzuiger? nee, alles wat op de doos en de gebruiksaanwijzing stond was er en functioneerde ook naar behoren. had de verkoper in de winkel mij een oor aangenaaid? ook niet. hij had mijn zelfs een duurdere (en in dit geval waarschijnlijk geschiktere) stofzuiger willen verkopen. maar ik, en slechts ik alleen heb gewoon de verkeerde keuze gemaakt.
ik heb er spijt van en een volgende keer zal ik toch beter opletten en ook vragen om een demonstratie. maar verder heb ik deze kat helemaal zelf gekocht en er daarna een zak omheen gedaan. m.a.w. eigen schuld dikke bult!
misschien kan ik er iemand anders een plezier mee doen via marktplaats of de kringloop. en voor een stofzuiger die beter op mijn wensen is afgesteld zal ik even moeten sparen.

linda, ik denk dat jij er ook goed aan zou doen om je energie in andere zaken te steken dan hier de mensen af te kammen. steek je energie erin om uit te zoeken welke stofzuiger wél geschikt is voor jouw persoonlijke situatie bijvoorbeeld. en zie het als een aankoop van een mobiele telefoon. als jij een telefoon koopt waarmee je prima kunt bellen en sms-en, maar verder niets, dan ga je toch ook niet je geld terug halen omdat bij thuiskomt blijkt dat er geen mogelijkheid op zit voor fotograferen of muziek beluisteren. dan zal de verkoper namelijk ook zeggen: tja, mevrouw, het staat duidelijk op de verpakking, dat had u dus kunnen weten op het moment dat u het toestel afrekende.
ik begrijp dat je teleurgesteld bent over het product en misschien ook over de reakties hier op het forum. maar stel jezelf niet teleur door de kans om hier iets van te leren aan je voorbij te laten gaan.