Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ni
nikkee - 05-08-2011 14:45:25
Elektronica & TV

Tevredenheidsgarantie blokker

Wat balen zeg dat zo'n stofzuiger niet aan je verwachten voldeed en dat blokker hem niet wil terugnemen en geld wil terug geven. er is helaas niks aan te doen, ik ben bang dat je gewoon een miskoop hebt gedaan en dat je het zal moeten accepteren.

bij de blokker zijn ze heel duidelijk in het ruilen en terugbrengen van goederen, heb het daar ook wel eens gehad. het mag terug, mits ongebruikt en heel in de verpakking of het moet defect zijn. dan doen ze totaal niet moeilijk.

en ja, een stofzuiger kopen valt niet mee. een half jaar geleden begaf onze leuke kleine siemens het na bijna 10 jaar. en na veel zoeken, vergelijken en kijken besloten weer een leuke siemens te kopen. helaas is het hier ook een miskoop, nu na een half jaar is de zuigkracht niet meer optimaal en baal ik best ervan! dit terwijl hij door andere gebruikers van dezelfde stofzuiger erg tevreden waren, juist ook op een harde vloer. ben nu maar aan het sparen voor een ander en ga dan zeker testen in de winkel die er verstand van heeft!

succes ermee!