Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 05-08-2011 15:53:54
Elektronica & TV

Princess koffiezetapparaat: een schokkende ervaring

In duitsland geldt een heel andere wet. daar heb ik eens in een grote witgoedwinkel een friteuse gekocht. die was door de eerste koper teruggebracht en ik kon hem voor minder dan de helft van de oorspronkelijke prijs kopen. de duitse overheid heeft bepaald dat je een gekocht product (ook uit de winkel) binnen een bepaalde termijn terug kunt brengen. zelf vond ik het een erg vreemd idee dat iemand een frituurpan kon kopen, gebruiken en vervolgens terug mocht geven. omdat het precies het type was dat wij hebben wilden, hebben we de gok gewaagd en dat is ons goed bevallen.
overigens vond ik het een absurd idee en ik kan me niet voorstellen dat zoiets in nederland mogelijk is, ook niet bij een stofzuiger.