Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tdehond
tdehond - 05-08-2011 16:09:29
Elektronica & TV

Tevredenheidsgarantie blokker

[=j eggelaar schreef op vrijdag 5 aug 2011, 13:31]
["mensen een beetje beledigen, ja, dat kan hier wel. "]
----------------------------------------------------------------------
in dit geval begint 2cute, not cute at all, de respondenten te beledigen.

ik was "not amused" toen ik las hoe mevrouw dacht over de vrijwilligers hier. "not very nice" dacht ik en dat is een "understatement".

als mevrouw moeite heeft met het feit dat deze stofzuiger niet aan haar verwachtingen voldoet en blokker weigert deze in te nemen, dan kan zij dit conform de a.v. van blokker voorleggen bij :

7. alle geschillen, welke mochten ontstaan naar aanleiding van de onderhavige overeenkomst, dan wel van toekomstige overeenkomsten, die daarvan het gevolg mochten zijn, zullen worden beslecht in overeenstemming met het reglement van het nederlands arbitrage instituut of, indien blokker
daarvoor kiest, de bevoegde rechter van de woon- of vestigingsplaats van u of blokker. de procedure zal worden gevoerd in de nederlandse taal.