Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 06-08-2011 02:26:18
Elektronica & TV

Tevredenheidsgarantie blokker

Aan allen die nu nog over zichzelf of aanverwante zaken lopen te dimdammen:

linda reageert wijselijk al sinds donderdag-vrijdag middernacht niet meer. ze is eigenwijs en denkt dat ze de hoogste eisen aan een goedkoop product mag stellen. dat is haar slecht duidelijk te maken.

niemand heeft haar verteld dat een product in het algemeen moet voldoen aan redelijke eisen die je er aan mag stellen. dit impliceert dat je aan een duurder product hogere eisen mag stellen dan aan een goedkoop product zoals princess van blokker.
heb je speciale eisen kenbaar gemaakt aan de verkoper? {het is wel verstandig wanneer je die speciale eisen kenbaar maakt in het bijzijn van een getuige die geen 1-e lijns familie (belanghebbende) van je is.} wanneer de verkoper bevestigt dat het product aan die eisen voldoet en het product voldoet daar toch niet aan dan heb je het recht op geld retour wegens dwaling.
zo ligt het en niet anders.

hardware error man. (elektrotechnisch installateur in ruste. met professionele kennis van wit- en bruingoed.)