Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

loreleigil
loreleigil - 07-08-2011 17:36:48
Huishouden & Energie

30% betalen om een verandering aan te brengen in een bestelling bij leenbakker

[quote=börgemeister schreef op zaterdag 6 aug 2011, 02:39]leen bakker is van het 'blokker holding' concern.

een wijziging lijkt mij niet evident om op de oorspronkelijke bestelling een vorm van 'annuleringskosten à raison 30% van de koopprijs te berekenen.

ooit vijfentwintigjaar terug bij het aankopen van een wasmachine meegemaakt, in eerste instantie een eenvoudige goedkopere wasmachine gekocht, was toen nog niet geleverd, in tweede instantie had ik voor een duurdere en betere merkwaschine gekozen, in overleg met de detaillist was dit geen probleem. m.a.w. het kan dús wel, mits de detaillist niet halststarrig meewerkt en een slaatje eruit wil slaan, die op niets deugd.

is de beoogde (andere) bed duurder? dan moet je als detaillist soepel mee omgaan mijns inziens..


vijfentwintig jaar geleden? wat toen kon en mocht hoeft nu niet meer zo te zijn. zo mag je nergens meer roken, wordt er gefronst als je je kind een opvoedkundige tik geeft en is het dragen van sandalen met witte bastof sokken uit den boze. ja, de wereld draait dóór!