Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gk
gkvk - 11-08-2011 14:11:16
Elektronica & TV

Ziggo televisie nieuw abonnement per 1 september 2011

Per definitei is er niets mis mee wat ziggo nu doet , wel met kanttekeningen
ten eerste is het aanbod verschraalt na 1 september door nog meer engelstalige( lees amerikaanse ) zenders op te nemen en daar zitten enkele bagger zenders bij voor ons .
bagger die voor anderen geen bagger hoeft te zijn natuurlijk.
regionale kanalen verdwijnen grotendeels en ziggo wil ons doen geloven op verzoek van dezelfde regionale tv zenders.
de waarheid is dat momenteel enkele regionalen al hebben gezegd hier niet blij mee te zijn.
ziggo vervangd deze zenders door de lokale zenders te gaan doorgeven ( lees goedkopere zenders ) dus binnenkort kun je ook de kabelkrant van de buurgemeente lezen en die van 80 kilometer verderop.
kosten van doorgeven liggen hierbij volledig bij de lokale zender die apparatuur moet aanschaffen om gezien te worden op de ziggo kabel.
meeste armlastige lokalen zullen dus nooit te zien zijn daar het teveel kost om erop te komen. ziggo helpt hiermee ook nog eens de gemeenten die eigenlijk graag van die subsidie slurpende kabelkranten af willen zodat ze een stille dood kunnen sterven
iedereen moet voor zichzelf uitmaken of ziggo voldoet, voor ons betekent het dat we in pakket terug gaan van extra naar basis daar al die kanalen steeds minder toegevoegde waarde hebben. voor enkele regionalen als rtv drenthe , oost en gelderland hebben we een schotel aan de muur laten zetten en dat voldoet uitstekend.