Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

motorhan
motorhan - 12-08-2011 13:42:53
Computers & Telefonie

Kan ik een geheel andere telefoon eisen?

Als consument kun je gebruik maken van je consumentenrecht
u moet de verkoper wel eerst in de gelegenheid stellen om een probleem op te lossen. dat heeft u gedaan dan kunt u als het toestel weer niet functioneert zoals het zou moeten beroep doen op de wet conformiteit. dit betekend dat u eist dat koop ongedaan wordt gemaakt.
u moet zic altijd wenden tot de verkoper en niet tot de fabrikant. behalve als de verkoper er niet meer is dan gaat u naar de volgende in lijn meestal de fabrikant.

u kunt dus of een ander vergelijkbare waarde toestel eisen of de koop ongedaan laten maken.
een rechtsbijstand verzekering werkt in zo'n geval vaak wat sneller maar als u de leverancier schriftelijk op zijn plichten en uw recht wijst gaat hij meestal wel snel overstag.
trek u niks aan van die "domme" opmerkingen dat u hem te vaak/intensief of op wat voor manier dan ook verkeerd gebruikt zou hebben. het toestel moet gewoon doen wat u er van verwacht dus wat in de reclame/folder handleiding wordt weergegeven.


veel succes.