Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sp
spikkel - 12-08-2011 14:42:50
Huishouden & Energie

Hydrofilm slecht voor vaatwasser of afvoer?

[quote=raydep schreef op vrijdag 12 aug 2011, 14:09][quote=spikkel schreef op vrijdag 12 aug 2011, 12:51][quote=lijnvb schreef op vrijdag 12 aug 2011, 12:40]marann, ik ben even de weg kwijt. als je vegetariër bent dan maakt het toch niet uit of je de gelatine eet of in de wasmachine stopt?

nou, dat was ook mijn eerste reactie.

je wilt niet meewerken aan dierenleed maar stopt het wel in vaatwasser ?!? ik ben ook vegetarier maar niet alleen met eten. ik gebruik geen artikelen met dierlijke ingredienten ongeacht voor welk doel.

dan ben je geen vegatariër maar veganist.

ik eet wel zuivel en eieren dus ben geen veganist. de melkkoe en de legkip worden uiteindelijk ook geslacht maar leven zonder dierlijke produkten is nou eenmaal heel moeilijk. dieren of ingredienten van dieren die 'eenmalig' gebruikt worden voor de behoeften van de mens gebruik ik niet. dus ook geen leren schoenen, kleding of meubels.

een melkkoe en een legkip geven zoveel melk en eieren, dat krijg ik in mijn leven niet eens op. door voor bio melk en eieren te kiezen kan ik deze dieren een goed leven bieden.