Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rj
rjw - 12-08-2011 15:21:00
Huishouden & Energie

Hydrofilm slecht voor vaatwasser of afvoer?

[quote=marann schreef op vrijdag 12 aug 2011, 15:17]ik gebruik zeker geen gelatine, maar zou het ook geen pectine kunnen zijn wat om die vaatwastabletten zit.(deze tabletten zijn sowieso slecht voor het mileu.). je zou dan met de hand de afwas moeten doen, maar dan gebruik je weer te veel water. pectine (appels) eet ik wel en gelatine zeker niet.
vele vegetariërs dragen wel leren schoenen en hebben ook leren tassen. hiermede help je de dieren ook niet. er zijn wel alternatieven hiervoor.
in de winkel staan veel artikelen voor vegetariërs, maar als je dan leest wat er in zit staat er bv met kippenbouillon. laat iedereen leven zoals hij/zij denkt wat goed is.

als het je om het milieu te doen is dan moet je gewoon de borden en bestek afwegen met iets. iedere vorm van afwassen met warm water en afwasmiddel is mileubelasten.