Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sp
spikkel - 12-08-2011 18:31:13
Huishouden & Energie

Hydrofilm slecht voor vaatwasser of afvoer?

[quote=engelandvaarder schreef op vrijdag 12 aug 2011, 15:00]
ik heb niet gelezen dan spikkel schrijft dat hij medicijnen gebruikt. en mocht dat al zo zijn: de capsule medicijnen zijn er ook in tabletvorm, zonder omhulsel. en nu niet weer zeuren: want ik gebruik het zelf omdat ik allergisch bleek te reageren op de gelatine tabletten.

even off-topic: ik ben een vrouw, grappig om te lezen dat er gedacht wordt dat ik een man ben.

helaas gebruik ik medicijnen. qua capsules loopt de geneesmiddelenindustrie hopeloos achter. voedingssupplementen zijn al jaren verkrijgbaar in plantaardige capsules.

ik vraag altijd om tabletten in plaats van capsules, dat is bijna altijd mogelijk. bij 1 middel helaas niet maar die mag ik open maken zodat ik de capsules niet in hoef te nemen maar dan is het leed al geschied. ik zou ze graag in plantaardige capsules hebben.