Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 13-08-2011 22:51:04
Computers & Telefonie

Acer programma's verwijderen?


hallo gallito,

dat die programma's geïnstalleerd zijn wil niet zeggen dat ze ook bij het opstarten van de computer gestart worden. zolang ze niet echt gestart zijn, vormen ze ook niet echt een belasting voor je computer.

controleer dus eerst eens wat er allemaal rechts onderin de taakbalk in het systeemvak staat. als daar programma's staan waarvan je denkt dat ze niet direct nodig zijn, start dat programma dan door er dubbel op te klikken en zoek in de instellingen naar een optie als 'in systeemvak plaatsen' of 'starten bij aanmelden' of iets van die strekking en zet die optie dan 'uit'. daarna de computer herstarten. wellicht kun je op die manier wat 'overbodige' programma's uitschakelen en het opstarten versnellen.

m.vr.gr. freya