Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 16-08-2011 13:29:11
Voeding & Gezondheid

Sperziebonen

[quote=eukie schreef op dinsdag 16 aug 2011, 13:18]jammer voor tenormin (en haar groentenboer), maar spekbonen zijn toch echt hele andere bonen dan pronkbonen (ook wel genoemd: pronkers). is me dan ook een raadsel hoe haar bericht gewaardeerd kan worden met: topantwoord. ga nog maar eens terug om te vragen of je hem wel goed hebt verstaan.

ik heb hem héél goed verstaan en met mij anderen want die vonden het wel leuk dat ik hem vertelde over de vraag op kassa site. dit is een geboren en getogen westlander wiens familie al jaren in de "bonen" zitten. hij wist waar hij over sprak en mijn gehoor en geheugen zijn nog prima. dat je het niet met me eens bent is prima, maar je moet niet persoonlijk worden met je opmerking "ga maar eens terug enz. enz. niet aardig.