Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-04-2005 10:43:12
Winkels & Webshops

Tas controle in winkels

ik heb niets te verbergen dus een tascontrole vind ik prima. maar..... wat mij betreft gebeurt dat dan ook aan de kassa. zo heb ik meegemaakt, toen ik een jaar of 15 was, dat men mij vroeg even mee te lopen naar de ruimte boven. ik weigerde dat, voelde me er niet goed bij en vroeg dan ook waarom. het antwoord was dat er een vermoeden bestond dat ik wat had meegenomen en dit niet had afgerekend. uiteraard ontkende ik dit en zei ze dat ze ter plekke alles mochten nakijken. dit werd niet toegestaan, om de rust in de winkel te behouden moest ik mee naar boven. naief als ik was, heb ik dit gedaan. boven alle zakken en tassen geleegd en met een "dat ziet er netjes uit" mocht ik naar buiten. eerlijk gezegd ben ik nu nog boos dat een excuus teveel moeite was, maar goed.


gevolg van dit verhaal:........ in het wijk waar ik woonde werd ik nagewezen als dat meisje dat gestolen had in de supermarkt! prettig maar niet heus. een volgende keer weiger ik dus ook pertinent mee te gaan en eis ik dat ze me aan de kassa de spullen nakijken en een publiekelijk excuus maken als blijkt dat ze er naast zitten!