Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
machteld_1 - 16-08-2011 20:12:17
Geldzaken & Recht

Blokker kras&win

Inmiddels is het augustus en ben ik de afgelopen maanden door diverse organisaties gebeld voor commerciele doeleinden. mijn telefoonnummer hebben zij doorgekregen van blokker, na mijn deelname aan de kras en win actie.
naast het feit dat vele mensen zich opgelicht voelen omdat deelname aan de actie bijna onmogelijk werd gemaakt door de onduidelijkheid op de site en het feit dat je (bijna) vast zit aan de vriendenloterij, wordt je telefoonnummer ook nog eens doorverkocht aan derden!
misschien heb ik de kleine lettertjes ook niet goed genoeg gelezen, maar blokker geeft overal op haar site aan dat mijn gegevens niet zullen worden gebruikt door derden. ik had niet verwacht dat na het invullen van een lotnummer zoveel gedoe zou ontstaan. ik denk wel 3 x na voordat ik weer mijn gegevens beschikbaar stel.