Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-08-2011 12:40:03
Geldzaken & Recht

Postnl afschaffen postbezorging op de maandag

Ikbenik schreef op vrijdag 12 aug 2011, 02:43: wat er nu gebeurd met postnl (voorheen tntpost) is niet verwonderlijk.

de concurrentie van postnl zijn ware rotte appels die door oneerlijke concurrentie veel goedkoper zijn en maar 2 a 3 keer in de week bezorgen, en de bezorgers zijn ook niet in vaste dienst.


gewoon te bezopen voor woorden. deze reactie raakt mij diep. degene die dit schrijft, ziet business-post over het hoofd. dit is een landelijk opererend netwerk dat wel iedere werkdag bezorgt, wij werken dan de zaterdag weer niet omdat dat in de wsw-cao zo is vastgelegd.

maar business-post is totaal niet te vergelijken met bedrijven die in dit bericht als rotte appels worden betiteld. ik doe dit werk nu al bijna 20 jaar, en ik kan zeggen: heel erg veel mensen weten niet dat er naast bedrijfjes als sandd, selectmail, netmail ook nog een bedrijf is dat haar taak wel serieus neemt.

om die reden komt de omschrijving ''rotte appels'' wel hard aan, maar trek ik me die niet persoonlijk aan. ik ga er namelijk vanuit dat degene die deze omschrijving gebruikt, niet op de hoogte is van het feit dat businees-post, zoals ons bedrijf sinds 2006 heet (we bezorgen echter al veel langer) een serieus bedrijf is, dat in niets te vergelijken is met de andere bedrijven.

komt nog bij dat wij wel een fatsoenlijke cao en een regulier salaris hebben, in tegenstelling tot die andere bedrijven.

overigens wordt in mijn regio weldegelijk op maandag post bezorgd.


als laatste: de slogan: vandaag gepost, morgen bezorgd, kan postnl niet meer waarmaken, wij wel.