Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-08-2011 12:52:18
Geldzaken & Recht

Postnl afschaffen postbezorging op de maandag

Tja, hier wordt de post al niet meer op maandag en vrijdag bezorgd. dus bedrijven doen toch al wat ze zelf willen en i.t.t. wat ze beloven (reclame, voorwaarden etc). dit schijnt "modern" en helemaal van deze tijd te zijn. er op aanspreken heeft geen effect en sancties zijn niet aan de orde. consumenten schijnen het zelf inmiddels ook de normaalste zaak van de wereld te vinden. ze klagen wel, maar stemmen niet met de voeten (verbeter de wereld, begin bij jezelf)
ik ben nog ouderwets en houd me aan de afspraken en beloften die ik maak. regelmatig wordt hier dan verbaasd (!) op gereageerd. treurig hè?
dus als je wilt dat de post bezorgd wordt, zoals je dat graag ziet. kies dan voor de bezorgen die dat doet, betaal een redelijk bedrag en stem op de volksvertegenwoordigers die zich voor een dergelijke mentaliteit hard maken. kortom: stem met de voeten en klaag anders alleen bij jezelf.