Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-08-2011 12:55:23
Geldzaken & Recht

Postnl afschaffen postbezorging op de maandag

Over maandag: veel mensen krijgen op maandag geen post omdat er niet veel post is. niet dat het niet bezorgd is. postbodes werken wel op maandag maar omdat er niet veel post is bezorgen ze 3-4 wijken samen, soms meer. op een normaal dag is het 1 wijk, soms 2.

daarom wil postnl maandag afschaffen, omdat (zeggen ze) er niet zoveel post is op een maandag. het is een belachelijk idee omdat er wel is dat post besteld moeten worden!

veel mensen kirjgen vaak de verkeerde post en weten niet dat het door sandd of selektmail besteld is...ze denken automatisch dat het postnl is. mensen, aub goed kijken door welke bedrijf heeft jouw post besteld is! en...als het postnl is dan bel maar een jouw klacht door geven!

van de postnl website:

onze afdeling klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00-18.00 uur en zaterdag van 09.00-16.00 uur. gaat uw klacht over het verzenden van pakketten? hiervoor gelden andere tijden: van maandag t/m vrijdag van 8.30-17.30 uur.

telefoon 0900-0990 (€ 0,10 p/m)