Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-08-2011 13:51:41
Geldzaken & Recht

Postnl afschaffen postbezorging op de maandag

Wat moet je kunnen om postbode te worden? fietsen en een paar regels lezen. wat is dat, in een normale maatschappij, waar concurrentie tussen bedrijven is,
waard? juist: niet meer dan minimumloon!!. wat kregen de postbodes bij tnt-post en daarvoor (alle eerdere namen ben ik inmiddels ongeveer vergeten) toen ze nog een monopolie-positie hadden? veel en veel en veel meer.ook toen maakte men veel fouten want er was toch niemand anders die de post rond bracht...... bij klachten werd/wordt je, in elk geval als particuliere klant, bejegend met een arrogantie waar je helemaal woest van werd/wordt. nu heet het dan post-nl en hebben ze sinds enige tijd concurrentie. bedrijven die moesten beginnen dus niet elke weekdag afleveren, maar wel steeds vaker en het steeds beter doen, omdat er, zoals gezegd nu wel concurrentie is. wat doet post-nl en hun werknemers, die jaren lang in de watten gelegd zijn en niets te vrezen hadden? gaan ze er harder tegenaan? nee, ze gaan de service (if any) beperken en de medewerkers gaan zeuren en wijzen met de beschuldigende vinger naar andere bedrijven. daar waar ze wèl weten hoe "moeilijk" het vak van postbesteller is en marktconform betalen. niet meer op maandag bezorgen? prima, geen probleem nog even en jullie hoeven helemaal niet meer te bezorgen, want dan zijn jullie weggeconcurreerd, stelletje zakkenwassers .. eh...vullers!