Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 17-08-2011 14:10:59
Huishouden & Energie

Muffe lucht aan elektrische deken

[quote=macwouter schreef op woensdag 17 aug 2011, 14:00]bij phaltinette hadden ze vroeger een droogkuiser daar werden zij mee bekent.in elke grote plaats of stad had je zo,n filiaal. ik kom ze niet meer tegen maar elke stomerij heeft dat nu ook wel. tegenwoordig noemen ze dat dry-clean geloof ik. dus misschien ook wel iets voor u dekentje waarvan ik denk dat het gebruik ervan niet zo gezond lijkt. ze willen wel eens in de fik vliegen en ook je weerstand gaat er aan.je kunt straks niet meer tegen de kou.

dat is een dure oplossing voor loreleigil, kost minstens € 15,00. kun je bijna (in de aanbieding) een nieuwe voor kopen. en deze prijs is voor een éénpersoons elektrische deken.