Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-08-2011 17:07:51
Geldzaken & Recht

Postnl afschaffen postbezorging op de maandag

Birdies schreef op zaterdag 13 aug 2011, 04:48: volgens mij wordt er - stilzwijgend - al lang geen post meer bezorgd op een maandag. ze willen het nu dus blijkbaar officieel maken.

waar zou de post op maandag dan vandaan moeten komen? de meeste kantoren en bedrijven zijn zaterdags en zondags gesloten dus is er niets of weinig aangeleverd en valt er ook niets te bezorgen. veel postbezorging wordt tegenwoordig door derden uitgevoerd, dat schijnt "displacement"te heten. ik ken iemand die dat via dsw doet, een soort werkverschaffing, vooral voor [edit redactie: let op uw taalgebruik], (bewijs van goed gedrag is voor die mensen niet nodig) en die persoon kan pauzeren en stoppen met werken wanneer hij wil, er kraait geen haan naar of er post wordt teruggebracht om de volgende dag alsnog te worden bezorgd, daar is geen enkele controle op omdat de leiding 'smiddags al naar huis is.