Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-08-2011 15:48:15
Voeding & Gezondheid

Gevoelige tanden na een week gebruik vernieuwde aquafresh extreme clean whitening

Herkenbaar probleem. ik ben zelf onlangs overgestapt op auqafresh whitening & complete care omdat ik wittere tanden wilde (vanwege het gebruik van koffie en tabak). sinds het gebruik zijn mijn tanden gevoeliger geworden voor met name koude, maar ze uiteindelijk werden dusdanig gevoelig dat ik zelfs overdag de hele dag pijn kon hebben van mijn gebit of gewoon niet kon slapen vanwege pijn. misschien dat het dus een allergische reactie is om de bestandsdelen. het voelt aan alsof er binnen enkele dagen tijd totaal geen glazuur meer op mijn tanden zit.

ik ga nu weer overstappen op mijn oude vertrouwde goedkope tandpasta en verwacht dat binnen enkele dagen de klachten minder zullen worden. heb ook ondanks gebruik van goedkopere tandpasta nooit klachten ervaren van mijn gebit in de laatste 3 jaar.