Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-08-2011 16:11:30
Geldzaken & Recht

Postnl afschaffen postbezorging op de maandag

Hansschutz, je schrijft het zelf:de belastingenvelop kwam via sandd: die mensen hebben dus inderdaad weinig stratenkennis, en laten de post doorgaans half uit de brievenbus steken. dat laatste is vooral een ''veilig'' gevoel als het om belastingbrieven of dagafschriften gaat of bijvoorbeeld bankpasjes. in mijn route kan ik precies zien wanneer een van die bezorgers mij voor is geweest.

waar ik werk, hebben we de instructie gekregen de post helemaal door te duwen, op een zodanige manier dat iemand van buitenaf het poststuk niet meer uit de brievenbus kan hengelen (of in het geval van sandd, netmail en vsp: gewoon eruit pakken).

ook wij hebben een dergelijke retourservice. daar betaalt ons bedrijf voor aan postnl (antwoordnummerservice). ik kan je echter dit vertellen: vaak krijg ik in mijn postwijk post retour, die kennelijk verkeerd bezorgd is: ik wijs de ontvanger van de post dan op het logo: in 95 procent van de gevallen is het postnl-post.........ik bedoel maar.