Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
digioma - 19-08-2011 12:51:08
Computers & Telefonie

Nieuwe pc kopen

Hoi spirou,
ooit basiscursus digitale fotobewerking gevolgd bij een wijkcentrum (heel simpel hoor). momenteel werk ik graag met adobe elements versie 7. nederlandstalig, duidelijk programma en om het helemaal gemakkelijk te maken heb ik bij bol.com nog het boek van scott kelby voor deze versie gekocht. ook in het nederlands. met een beetje creativiteit en veel oefenen kun je de mooiste bewerkingen maken; vooral met in lagen werken, perspectief corrigeren enz.. gewoon heel veel proberen en proberen. let op, als je een windows 7 met 64 bits koopt, kun je die versie niet meer gebruiken, maar wel adobe elements versie 9.
verder gebruik ik office voor mail, teksten en excel voor berekeningen (die 3 zitten in één pakket) vergeet een goede virusscanner niet.
mocht je veel foto's hebben dan is het zinvol (back-up) die op te slaan op een externe schijf (overal te koop).
veel succes van een 68-jarige digi-oma.