Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-08-2011 14:26:17
Geldzaken & Recht

Postnl afschaffen postbezorging op de maandag

Michel13 schreef op vrijdag 19 aug 2011, 13:50: ik vind dat geen goed idee (voor zover dat inderdaad niet al is doorgevoerd). trouwens sinds deze markt is vrijgegeven komen er weliswaar meerdere bezorgers per dag, maar het poststuk zelf doet er al gauw meerdere dagen over om op de juiste plaats van bestemming aan te komen. als het overigens al aankomt... en dan ook niet (onherstelbaar) beschadigd is... helaas zijn dit onze ervaringen die de laatste 2 jaar meer dan regelmatig zijn voorgekomen. klagen helpt niet. het wegvallen van de maandag draagt hier dus niet aan bij. ben ook wel benieuwd hoe ze sowieso de rouw- en medische post van plan zijn te scheiden... kortom niet doen!

rouwbrieven worden altijd bezorgd als die op postkantoor gebundeld wordt ingeleverd, dus niet in brievenbus, dan is de "garantie" weg. met medische post weet ik niet goed wat u bedoelt: ik heb alleen ervaring met trombosedienst: de laatste 4 jaar dat er wordt geprikt krijg je dezelfde dag per email rond 5 uur de uitslag van de waarde van het bloed met de dan eventuele aanpassing van de nog dezelfde dag in te nemen (of niet in te nemen) medicatie en de volgende dag ontvang je altijd de schriftelijke uitslag voor een week of langer als het bloed stabiel is.