Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-08-2011 15:02:19
Geldzaken & Recht

Postnl afschaffen postbezorging op de maandag

Ik heb vanmiddag met iemand uit den haag gebeld, en daar is het volgende uit gekomen:

in den haag is inderdaad geen businesspost, daarentegen wordt er weldegelijk in wsw-verband post bezorgd. degene die de naam businesspost dus niet kent, zal zich wellicht wel de naam vsp-netwerk herinneren. in feite is dat een volle dochter van postnl.

onder die naam, en ook met hun logo, is wsw-post in den haag dus ook bekend.

kom ik op het volgende: ik wilde gisteren en woensdag onderscheid maken tussen firma's als sandd, netmail, selectmail enerzijds, en postnl, en businesspost anderzijds, in de laatste categorie valt nu kennelijk dus ook netwerk vsp, althans voor den haag.

(voor zover ik weet, hebben zij een groen met gele kleurstelling in hun tassen en bedrijfskleding.

kort gezegd: let heel erg goed op het logo dat je op de brief aantreft.


sandd is duidelijk te herkennen, postnl (of tnt, of tpg, als het oude voorraden enveloppen betreft) zijn ook goed te herkennen.

fouten maken: helaas: dat gebeurt, maar daar hoeft niemand de wsw-er op aan te kijken, in iedere branche worden fouten gemaakt.

maar het gaat me te ver om fouten alleen te zoeken bij bedrijven die niet onder de naam van postnl werken. ik doe het bezorgwerk nu al ruim 19 jaar, en als ik er met de pet naar had gegooid, had mijn werkleiding al lang een andere werkplek voor me gezocht, dit geldt ook voor een groot aantal van mijn collega's. natuurlijk worden er ook bij ons weleens mensen in dienst genomen, die als postbode niet op hun plek zijn. maar dat heeft niets te maken met het feit dat ze toevallig wsw-er zijn.

natuurlijk gaat dit verhaal behoorlijk offtopic, maar ik wil ermee aangeven dat mensen die via de wsw post bezorgen er niet op moeten worden aangekeken dat bedrijven als sandd, netmail en selectmail er behoorlijk met de pet naar gooien. maken zij een fout, dan mogen ze er best op worden aangesproken, maar het is dus beslist niet zo dat wswers ongemotiveerd hun werk doen. onder welke naam ze ook werken.


(overigens kenden ze bij die haeghe de naam businesspost eg wel.......).