Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tdehond
tdehond - 19-08-2011 16:03:44
Geldzaken & Recht

Schutting terugplaatsen op eigen grond

[quote=natasja013 schreef op vrijdag 19 aug 2011, 15:39]bedankt voor alle goede adviezen.
er speelt nog iets mee en dat is dat wij toen wij ons huis kochten in 2005 ook al een zaak met deze buren hadden over een uitbouw die zij gingen doen. (dit is aan dezelfde schutting) de schutting is toen weggehaald en opnieuw geplaasts. mijns inziens is er toen een nieuwe situatie gekomen en is op dat moment de verjaring opnieuw in gegaan. wij hebben toen ook al aangegeven dat wij het er niet mee eens waren,echter hadden zij een vergunning van de gemeente en is de uitbouw er gekomen.
tevens gaat het ons niet om de grond maar ook om het uiterlijk van de tuin. er stonden coniferen voor die wij pas weg hebben gehaald. op te lossen is maar ik wil gewoon een rechte schutting en geen rare hoek. aangetekende brief is inmiddels verzonden.

heeft u toen ( 2005) aantoonbaar bezwaar gemaakt tegen de plaatsing van de schutting of alleen tegen de uitbouw?
< schriftelijk aangetekende brief, verzendbewijs + copie brief bewaard? >

ik heb schriftelijk aangetekend bezwaar gemaakt tegen plaatsing van hoge schutting op de rooilijn bij andere buur. er staat nu een laag hek.
hier is sprake van een huursituatie wat anders ligt bij dan bij u.

de problemen rond spijkers en water wat in uw tuin loopt is een andere kwestie. heeft u deze problematiek ook aangekaart in uw aangetekende brief?