Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-08-2011 16:13:40
Geldzaken & Recht

Postnl afschaffen postbezorging op de maandag

Rjw schreef op zaterdag 13 aug 2011, 14:53: stacey schreef op zaterdag 13 aug 2011, 12:45: rjw schreef op vrijdag 12 aug 2011, 10:39: ik kan me niet herinneren dat ik ooit op maandag post heb gekregen.

is simpel, bedrijven zijn weekend dicht dus laatste verzending vrijdag/bezorging zaterdag..........
dus zou je enkel `prive` post ontvangen op maandag en hoeveel (prive) brieven en kaarten worden er tegenwoordig nog verzonden ?

dus zo vreemd dat ze maandag niet meer willen gaan bezorgen is het niet, net ff pech als je maandag jarig bent en je verjaardagskaart dan dinsdag ontvangt maar dat is ook niet elk jaar ;-)

ik hoorde vanochtend nog iets op bnr hierover. daar hadden ze het over hoe geweldig handgeschreven breiven wel niet waren en dat het daarom een schande was dat handgeschreven brieven die oo zaterdag gepost worden niet op maandag worden bezorgd. nou lijkt het mij onzin om een postorganisatie in tact te laten voor de enkeling die nog een handgeschreven brief schrijft. die mag ook best een dag kater komen. als er haast mee is dan kan je gewoon bellen of mailen.

heel flauw grapje van me, ik weet het. "maar die kater" komt altijd een dag later.