Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

na
natasja013 - 19-08-2011 20:36:10
Geldzaken & Recht

Schutting terugplaatsen op eigen grond

[quote=eenigma schreef op vrijdag 19 aug 2011, 20:02]

bron: http://www.ekbouwadvies.nl/bouwen/burenrecht/wetboek.asp">burenrecht

daarnaast geloof je nu de huidige buurman op zijn woord maar wie zegt dat hij de waarheid spreekt? misschien komt het hem wel goed uit de onbekende koper als de boeman af te schilderen om zelf niet de boel te hoeven veranderen en verwijderen. je hebt alleen van hem gehoord dat de koper er niet mee akkoord gaat maar weet helemaal niet of dat echt zo is, voor hetzelfde geld heeft buurman bij nader inzien toch niet zo een trek in het werk dat alles verwijderen en verplaatsen met zich meebrengt of heeft hij "vergeten" te melden bij de verkoop dat er een strook grond niet bij zijn huis maar bij dat van jullie hoort.

ik wil maar zeggen, zorg dat je de feiten kent voor je een mening vormt over je nieuwe buurman, nu doe je dat op basis van horen zeggen door iemand die er belang bij heeft een bepaald beeld te schetsen en dus geen betrouwbare bron is.

waarom neem je met die koper of de verkopende makelaar zelf geen contact op en laat ze weten hoe de vork in de steel zit en dat je verwacht bij een wisseling van eigenaren jouw eigendom terug te krijgen? dat laatste het liefst voordat de huidige bewoner vertrekt maar anders voordat de nieuwe bewoner zijn intrek neemt.

sterkte en veel wijsheid toegewenst.




ik heb wel al contact met de makelaar opgenomen en gevraagd of wij in gesprek kunnen met de koper. dit heb ik tevens tegen onze buren gezegd. maar de enige reactie die ik krijg is dat hij niets wil veranderen. hij gaat niet in op mijn uitnodiging om te praten. en misschien terrecht want hij dat wij het uitzoeken met onze huidige buren, alleen tevens bellemerd hij dat omdat hij bij onze huidige buren aangeeft niets te willen veranderen. en dat heb ik inderdaad alleen van horen zeggen. maar ik krijg geen reactie op een uitnodiging met een gesprek met hem. dus ik snap zo niet goed wat hij wil bereiken.