Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jantom
jantom - 20-08-2011 12:23:40
Geldzaken & Recht

Schutting terugplaatsen op eigen grond

Ik krijg - als ik de laatste zoveel reactie lees- het idee dat wij (adviseurs) maar amateurs (ik lees ook "hobbyisten") zijn en slechts ons gevoel voor rechtvaardigheid op deze site mogen spuien.
het woord "expert" komt nu ook al naar voren en advocaten zijn ook al supermensen....
iedereen mag denken wat hij wilt maar een advocaat is geen expert en zelfs rechters (de experts bij uitstek) doen het nederlands recht niet altijd recht (=goed).
kijk daar eens doorheen - zie het geklungel (laatst nog over wilders).
ik heb zelf metselen geleerd van een "expert" maar die expert doet in werkelijkheid niet zoals hoort (omdat hij zoveel stenen per uur moet zien weg te leggen) en dan heb ik het niet eens over loodgieters die vaak zo aan het klungelen zijn (de goeden niet te na gesproken).
ik was zelf adm-juridisch medewerker grondzaken (en stedebouw) en vanuit die positie geef ik advies over onroerende zaken als daar behoefte aan is. het enige dat mij verweten kan worden is dat ik de nieuwe wetgeving (nbw) nauwelijks in de praktijk heb kunnen uitvoeren (maar de wetgeving is qua karakter niet revolutionair veranderd) en ik ben nooit advocaat of rechter geweest.
met de onderhavige materie ben ik echter goed op de hoogte.