Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 20-08-2011 12:32:44
Geldzaken & Recht

Schutting terugplaatsen op eigen grond

Jantom,
als je toch zo graag je gal wil spuien, waarom worden er dan zoveel blunders gemaakt bij bestemmingsplannen? ambtenaren werken nauwelijks met het bw en meer met bestuursrecht. 2 heel andere takken van sport. aangezien je aangeeft dat volgens jou er nauwelijks verschillen tussen het oud bw en het huidige bw zijn, geef je al aan niet op de hoogte van de inhoud van het nieuwe bw te zijn. je diskwalificeert jezelf dus meteen. tot zover de ambtenaar als expert.

als je toch zo graag je functie wilt gebruiken om jezelf enige autoriteit toe te dichten, laat dat dan aan mensen over die dagelijks met het bw werken en daar hun brood mee verdienen. dat kunnen civielrecht-advocaten zijn, rechters, notarissen etc.zolang ik namelijk nog gemeenteambtenaren moet adviseren en corrigeren, dicht ik hen weinig tot geen autoriteit toe op basis van enige kennis. hoewel zij dat wel menen te hebben.