Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jantom
jantom - 20-08-2011 12:53:47
Geldzaken & Recht

Schutting terugplaatsen op eigen grond

@marcel75

er worden overal blunders gemaakt (niet alleen bij de overheid) en vooral de laatste tijd zijn de burgers veel mondiger.
er is bij ambtenaren ook minder bereidheid om voor hun eigen bevolking (de burgers waarvoor ze eigenlijk zouden moeten werken) op te komen. vaak heeft een ambtenaar helemaal niets op met de gemeente waar ze werken. meestal betreft het hier forenzen die niet wonen in de gemeente waar ze werken.
die nemen ook geen werk mee naar huis - het zal hun worst zijn.... het gaat hen alleen om de verdiensten en om 17.00 uur gaat wat hen betreft de deur van het stadhuis dicht. dit gedrag zie ik ook bij de centrale overheid die niet meer voor de burgers werkt - het is nu precies andersom.

ik was belast met onroerendgoed-transacties en daar zaten ook veel transportaktes bij en tekende ook namens de burgemeester.

ik geef mijn mening (altijd gebaseerd op) en betrek me niet zelf bij een geschil. ik heb geen authoriteit (breng slechts wat ervaring in). in de praktijk blijkt een advocaat vaak wel deskundig maar niet ter zake kundig te zijn. en dat is al een wereld van verschil. het gaat hen vooal om een goed belegde boterham en als ze het goed doen dan gun ik ze dat van harte.

ik vind je opmerkingen die je nu plaatst onjuist maar ik ga je niet corrigeren.
ik ben op de hoogte van het nbw (uiteraard moest ik daar kennis over verwerven) en ik zie niet in dat er veel veranderingen zijn met het oude bw. maar jij mag dat anders zien. sommige regelingen zijn anders en ik ga hier niet stoeien met nieuwe termen als kwalitatieve verplichtingen enz.