Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 20-08-2011 13:23:27
Geldzaken & Recht

Schutting terugplaatsen op eigen grond

Jantom,
transportaktes? je bent blijkbaar voor 1992 met pensioen gegaan of toch je vakkennis niet voldoende bijgehouden. daarnaast lees je blijkbaar je teveel telegraaf en ga je er van uit dat alles wat daarin staat de waarheid is.

en tjonge jonge, je mocht namens de burgemeester een volmacht tekenen. nee, dan heb je inderdaad veel verstand van zaken. zoveel zelfs dat je natuurlijk zelf ook wel een akte van levering en de benodigde volmacht op had kunnen stellen. en uiteraard had je ook de fiscale kant van het verhaal helemaal onder de knie. dan vraag ik me overigens wel af waarom je dat nooit gedaan hebt.

je argument dat forensen minder betrokken zouden zijn bij een organisatie in een non-argument. de gemeenteambtenaren waar ik zaken mee heb moeten doen, woonden allemaal in de gemeente waar ze voor werkten. en nee, zelfs na 3x uitleggen en corrigeren snapten ze het niet.

dat je mening is prima hoor, maar je kunt beter met de feiten komen. en die liggen geheel anders. ik heb je op dit moment namelijk nog niet kunnen betrappen op meer kennis van zaken dan de beroepsgroepen die jij meent te moeten kunnen schofferen.