Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jantom
jantom - 20-08-2011 13:42:25
Geldzaken & Recht

Schutting terugplaatsen op eigen grond

@marcel.

wat zoek je nu ~ wat wil je bereiken met je reacties richting mij?
de term transportaktes (of -akten) is overigens correct. ik teken ook geen volmacht maar heb er een gekregen. alleen de burgemeester mag in deze een volmacht geven (dus ondertekenen). en de notaris maakt het concept van de transportakte op en dat is hetzelfde als de akte van levering.
een nota van afrekening wordt altijd door de boekhouder gecontroleerd. dat is zijn werk - niet het mijne. zo heeft ieder zijn taak.

ik wist al snel dat ik je eer heb aangetast. dat deed jij toch ook al meteen daarna?
dan staan we quitte...

je schrijft op een erg denigrerende wijze en je weet ook zoveel.... zeker ook veel negatieve ervaringen gehad. daar ben ik niet verantwoordelijk voor. en jij niet voor de negatieve ervaringen die ik eerder al had geschetst.

en hoe kom je bij de telegraaf? je kent me niet en dat is mij nu nog veel duidelijker geworden. op deze manier ga ik echt niet meer in op je eventuele nadere reacties. dan weet je dat.
advies: hou op met dit soort gelul.