Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-08-2011 17:02:36
Geldzaken & Recht

Postnl afschaffen postbezorging op de maandag

Het is bij die tnt of post.nl of hoe ze dan ook mogen heten, een kelerezooi! vroeger had je mensen in dienst die moesten tekenen voor briefgeheim, moesten verplicht een curcus volgen over het uitreiken van diversen brieven en poststukken en wekte het vertrouwen en werd je post uiterlijk binnen 2 dagen bezorgd. nu mag iedere boere lul of trien de post bezorgen, als het maar lekker goedkoop is! geen opleiding of wat dan ook. je buurvrouw weet tegenwoordig wat voor soort post je ontvangt als postbezorger en de scholieren bezorgen s'avonds laat of zelfs op zondag! ook heb ik regelmatig de post van een straat verderop in de bus met het zelfde huisnummer omdat ze niet eens kunnen lezen! ze horen dat vanuit het soorteercentrum 3x te controleren, bij uitgooien stad, bundelen op straat, bundelen op huisnummer en als laatste door de postbezorger die de post in de gleuf gooit. hoe simpel kan het zijn.
heb 9 dagen gelden nieuwe kentekenpapieren moeten aanvragen bij het rdw. daar wordt de post met een busje door tnt opgehaald. nu zijn mijn papieren zoekgeraakt, niemand weet waar het is, tnt zegt het niet te weten, maar ergens bij hun zwerft mijn post of is gewoon gestolen door personeel. heb een compleet kentekenbewijs opgestuurd gekregen, met als gevolg dat ze zo mijn auto voor de deur kunnen jatten en laten overschrijven op een ander zijn naam! heb aangifte gedaan bij de politie van vermissing poststuk, maar wordt er niet vrolijk van. politie kan er alleen een aantekening van maken. tnt heeft een belangrijk stuk zoekgemaakt! ook de rdw heeft schuld aan dit alles want die hebben het niet aangetekend opgestuurd. ook zo lekker dom! had die kosten graag willen betalen, maar nu is het poststuk dus niet eens te traceren....... leve de tnt, maar niet heus. laten ze eerst maar eens hun kwaliteit gaan verbeteren, voordat ze weer gaan bezuinigen om op maandag maar niet meer te bezorgen...... ik heb het helemaal gehad met die gasten! doe gewoon je werk, screen je personeel, leidt het weer op en verbeter je kwaliteit!