Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

clijnmarijne
clijnmarijne - 20-08-2011 21:43:03
Computers & Telefonie

Computer slaat na 1/2 uur uit

[quote=edrick3 schreef op woensdag 17 aug 2011, 14:52]hallo rolex,

temperatuurprobleem?
schroef de pc eens open en zet hem aan.
draaien alle fans?
draait er 1 niet dan is dat waarschijnlijk het probleem
blaas de compu (ook) even schoon met bv. een busje perslucht en dan met name de ventilatoren.
kijk eens wat de temp. in je computer wordt (tussen de 40 en 70 is redelijk) met bv. het progje speedfan: klik http://www.freewaredownloads.nl/downloads268.html">hier.
let op: even naar beneden scrollen en op het kleine blauwe pijltje klikken achter download.

suc6


edrick, omdat ik ook hier het probleem heb dat er al snel een ventilator begint te loeien (bij scannen of video's bekijken) heb ik speedfan geïnstalleerd om naar de temperatuur te kijken. speedfan noemt 3 fans maar geeft van 2 stuks
het rpm op. bij de 3e staat een 0. (staat er dan eentje stil?)ik hoor een ventilator al inkomen als temp1 43 gr. is, temp2 en temp3 staan dan op 54 gr. (ik bekijk dan een video van ongeveer 8 minuten).temp 1 laat hij in het systeemvak zien momenteel (41 gr.) hdo: 42 gr.c ik heb een vinkje gezet bij automatic fan speed. is dat verstandig?
mag ik deze vraag zomaar hier stellen terwijl iemand anders ook wat vraagt over dit onderwerp trouwens?
mijn systeemkast is vrij van stof. als hij opstart begint een van de ventilatoren al meteen (het geluid van een opstijgend vliegtuig hoor je dan) dat duurt maar even.
hartelijk dank alvast voor een reactie!
clijnmarijne