Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 22-08-2011 14:17:11
Computers & Telefonie

Avi files en verkenner

[quote=lekkerisdat schreef op maandag 22 aug 2011, 13:07]tip; http://www.ghisler.com/">total commander overzichtelijker kan het gewoon niet..
tja, waar die rode duim nu weer goed voor is begrijp ik niet helemaal. het antwoord is misschien niet helemáál 'ontopic', maar als je regelmatig bestanden te kopiëren hebt, dan is total commander echt een onmisbaar tooltje. het programma toont één venster met twee vensterdelen. met de één navigeer je naar de bron en met de ander naar het doel en vervolgens sleep je gewoon je bestanden van het ene vensterdeel naar het andere.
ik gebruik het al jaren voor het kopiëren van bestanden tussen verschillende mappen/schijven of via ftp het updaten van een website of bestanden op een iphone of mediaplayer zetten. kortom, een aanrader.

freya