Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ramonnetje
ramonnetje - 24-08-2011 19:20:15
Geldzaken & Recht

Registraiteplicht luchtdrukwapens?

@tdehond:

ik denk dat je mij niet begrijpt..
ik heb niets tegen registratie, maar registratie is je naam en adres opschrijven en niet een volledige scan van een identiteitsbewijs opvragen en opslaan. nogmaals: geen enkel bedrijf is gerechtigd een kopie van je identiteitsbewijs te vragen. het tonen er van en het overnemen van je naam is natuurlijk wel toegestaan.

aan de identificatieplicht heb ik ook voldaan, maar als een bedrijf mij expliciet gaat vragen naar sofi/bsn nummer geboorteplaats en soorten rijbewijzen die ik heb is ronduit belachelijk!

inmiddels heb ik mijn geld overigens terug:

[quote]retourbetaling ivm
poging illegale aankoop


dat is natuurlijk extra grappig: een niet bestaande 'wettelijke verplichting' gebruiken om mensen gegevens te ontfutselen en mensen die daar niet aan willen voldoen betichten van illegaal bezig zijn.. ik ben dus nog niet klaar met dit bedrijf. tevens was het bedrijf zo vriendelijk om mijn ip adres te blokkeren, ik moet nog even via een proxy checken of mijn account al verwijderd is.