Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 28-08-2011 13:38:32
Computers & Telefonie

Voip buster doorschakelen

Hallo mj,

ik gebruik zelf ook voipbuster en voor zover ik weet kan dat niet. wat wel kan is via de optie phone-to-phone bellen en dan als "jouw" nummer het nummer van de andere persoon in nederland in te vullen en als destination het nummer in australië. vp belt dan eerste het nl'se nummer en als dat opneemt het australische nummer. is wel iets duurder want volgens mij heb je een starttik van 5 cent.

ander optie is om, als je een voipbuster nummer hebt, dit door te schakelen naar het australische nummer en dan die persoon jouw nederlandse voipbuster nummer te laten bellen, dat staat dan doorgeschakeld naar australië. jij betaald de kosten van voipbuster, de beller betaald voor naar het nederlandse/lokale nummer bellen.