Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ridder_1
ridder_1 - 28-08-2011 12:54:10
Huishouden & Energie

Wat te doen met 'n plakkerige pvc vloer

Pvc en pvc is altijd twee. als eerste zou ik teruggaan naar de leverancier en dit hem melden. de plakkerigheid kan 2 dingen betekenen. pvc bevat weekmakers en bij de mindere kwaliteiten zal dit steeds komen bovendrijven (migreren) dit veroorzaakt de plakkerigheid en zal blijven ontstaan al zal het op termijn wel minder worden maar toch steeds blijven. zoals u zegt: de draaisporen van de rubber banden van uw elekt. rolstoel veroorzaken eveneens deze problemen t.g.v. deze weekmakers.
een andere oorzaak kan zijn dat het komt dat de pvc langere tijd op rol heeft gelegen waardoor het loopvlak van de pvc strak heeft gelegen tegen de onderkant (gedeelte wat op de vloer komt te liggen) van de pvc. dit kan gaan verkleven en er ontstaat eveneens een plakkerige situatie. sterke (huishoudelijke) ontvetters bv ajax, of zelfs die goeie van de lidl) die goed reinigen zullen dit op termijn verwijderen. in alle gevallen raadpleeg eerst uw leverancier !