Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 29-08-2011 07:01:01
Computers & Telefonie

Pc blijft maar opstarten

Hallo freya,

bedankt voor je reactie, zoals aangegeven heb ik de pc al geopend om de video-kaart te verwijderen, toen heb ik 'm van binnen ook schoongemaakt. ik heb de kabels en andere losse onderdelen echter niet gecontroleerd, dus dat zal ik nog een keer doen.

ik denk echter niet dat dit gaat helpen, de computer start eigenlijk helemaal niet op. als ik de stroom er op zet dan springt de computer direct aan, het lampje van de aan/uit knop gaat branden, de ventilators gaan draaien etc. na 2 of 3 seconden gaat echter alles uit en dan een seconde later springt de computer weer aan en na een paar seconden weer uit. dit blijft zich herhalen tot ik de stroom er af haal, aan en uit knop reageert nergens op. ik kan dus niet eens in veilige modus opstarten.

ik las op een ander forum al dat iemand anders dit ook had gehad, beschreef het zelfde probleem, reparatie was duurder dan een nieuwe pc en volgens die persoon is het een bekend probleem bij acer.

ik vraag me dus af of iemand dit herkent en een betere oplossing heeft gevonden dan een nieuwe pc kopen.