Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dobby
dobby - 30-08-2011 02:42:50
Computers & Telefonie

Pc blijft maar opstarten

Hm.. dan gaat het moeilijk worden.. een "traditioneel" systeem met general purpose bios en dan nog een los end-user/client os, non-embedded, mechanical storage... denk dat die 2 seconden dan niet echt realistisch zijn idd..

als je echt genoegen neemt met een "non system disk or disk error" message? (naar keus op een analoog beeldscherm of in de buffer van een asr33 of een modernere tty) - die kan ik je ruimschoots binnen 2 seconden nog wel garanderen, mits het een niet al te exotische machine is of een te specifieke (non-generieke) bios.. maar ja.. das niet echt zinnig.. *tweet* bij nader inzien.. je wilde ook nog een hd initialiseren.. dus puur van single chip draaien mag niet.. hm.. ach.. een ssd is tegenwoordig ook wel een hd.. dat moet er nog wel bij kunnen.. (hoewel.. dan kan je niet zonder meer de hele bios aanpassen op die ene string.. maar goed - 2 seconden is een flink tijd... moet lukken)

maar goed - as usual - ik dwaal weer eens teveel af, hier heeft de op niet echt veel aan.. sorry..