Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tdehond
tdehond - 30-08-2011 16:32:56
Geldzaken & Recht

Dierenarts kosten

[quote=dainee schreef op dinsdag 30 aug 2011, 16:08]hallo allemaal.ik heb vorige week mijn hond helaas moeten laten inslapen,ik wilde dit graag thuis laten doen.nu kreeg ik een rekening van 141-(?) euro.ik vind dit echt niet normaal meer,want je bent nog niet klaar.er komen ook nog kosten voor de crematie bij.ik heb rondgebeld naar andere dierenartsen hier in de buurt en de bedragen zijn bijna hetzelfde.maar ik vind het op deze manier echt niet leuk meer om een huisdier te hebben.het eten kost je de kop niet ,maar de dierenarts....

het lijkt mij logisch dat als dierenarts een huisbezoek aflegt dat dit duurder kost.
1. kost meer tijd voor d.a.
2. vervoerskosten d.a. naar uw woning en terug.

uiteraard zijn er ook kosten aan crematie verbonden, als had u zich voor zowel d.a. kosten als crematie kosten kunnen laten verzekeren.
mijn medeleven met het overlijden van uw hond.

ik beperk me tot hoog uit 2 honden, vanwege de kosten van de d.a. en vanwege de tijd die geïnvesteerd wordt aan de verzorging van de honden.