Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

va
vat123 - 30-08-2011 19:05:56
Geldzaken & Recht

Terug betalen zorg/huurtoeslag wanneer partner is overleden

Geachte heer bertus vang,

daar ik al via discussies terugbetalen zorgtoeslag meerdere vragen had gesteld over hoe ik goed beslagen ten ijs kan komen op de rechtbank, heb ik van niemand een goed inhoudelijk bezwaar cq. pleitnota kunnen vinden. de rechtbank heeft de casus al bestudeerd en de zitting is eind september 2011. het gaat over herleid inkomen van mijn ouders. mijn moeder is september 2009 overleden en nu moet mijn vader zorgtoeslag 2009 terugbetalen. het inkomen van mijn vader is vanaf overlijden gestegen door alleenstaande aow. pensioen is hetzelfde gebleven.
inkomen van mijn moeder wordt herleid naar jaarinkomen, terwijl zij maar t/m september aow had ontvangen. het is erg verwarrend hoe het in dit forum geschreven staat en zie ik door de hoeveelheid de clou niet van hetgeen ik moet aangeven bij de rechtbank. ben in beroep gegaan en moet dus op de zitting verschijnen. graag zsm bericht. hartelijk dank alvast. vat123