Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

börgemeister
börgemeister - 31-08-2011 03:49:27
Geldzaken & Recht

Opzegtermijn abonnement / lidmaatschap

[quote=scrappy schreef op dinsdag 30 aug 2011, 18:55]ik heb hier nog een vraag over. ik wil mijn domeinnaam verhuizen. ik heb al bij een nieuwe host een abonnement afgesloten. nu heb ik van de oude host een brief ontvangen dat het domein wel verhuisd kan worden, maar dat mijn abonnement nog een jaar doorloopt en dat ik dus de nieuwe factuur (voor het komende jaar) nog moet betalen. wat blijkt, ik heb 1 maand van te voren opgezegd, maar de opzegtermijn is 2 maanden. dus ik zit er nog een jaar aan vast, of veranderd dat ook per 1 december? kan ik na 1 december ook maandelijks opzeggen? of zit ik er toch het hele jaar aan vast? in de brief staat: bij de opzegging van een overeenkomst voor het verstrijken van de looptijd vind geen restitutie plaats. mijn looptijd eindigt dus op 21-09-2012.

ik ben benieuwd of ik er door de nieuwe regeling eerder vanaf kan. omdat mijn domeinnaam wel al gaat verhuizen, zal ik het hele jaar geen gebruik maken van hun diensten, vooral ook omdat ik helemaal klaar ben met dat bedrijf.

je kunt 'vraagstelling' ook beter plaatsen bij 'vraag & beantwoord'!