Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ch
chris999 - 31-08-2011 16:35:55
Vrije tijd & Tuin

Nationale postcodeloterij - waar houdt het op?

Het meest extreme van dat hele over-agressieve marketingbeleid van de nationale postcodeloterij is nog wel dat, zodra je jezelf afmeld, zij jouw adresgegevens vrolijk doorspelen naar allerlei aanverwante en soortgelijke loterijen.

ik kreeg voorheen nooit, maar dan ook echt nooit post van loterijen, maar sinds ik bij de postcodeloterij heb opgezegd ligt er om de 2-3 weken wel een brief in de bus van de vriendenloterij, bankgiroloterij, etc. uiteraard is er weer goed de best gedaan om deze promotiepost tactisch te verpakken. de ene keer heeft de enveloppe de schijn van een serieuze brief, zonder duidelijke afzender, de andere keer is het van de buitenkant al vormgegeven een prijzencircus dat je niet mag missen.

blijkbaar denkt de nationale postcodeloterij dus dat als zij echt niks meer aan je kunnen verdienen, hun concurrenten (of partners?) dat misschien wel kunnen. je hebt tenslotte ooit interesse getoond in loterijen...

zouden de postcodeloterij op deze manier zelf ook adresjes krijgen van opzeggingen bij de vriendenloterij? ik ga voorzichtig voor 'ja, ongetwijfeld!'... :)