Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

valerius-2
valerius-2 - 01-09-2011 11:39:42
Elektronica & TV

Opnemen op hd dvd recorder van digitale tv

Een hardeschijf op je usb aansluiting werkt alleen maar als je samsung een ingebouwde mogelijkheid bezit en die zijn niet bij alle samsung tv's beschikbaar. ik heb er dus wel 1 met die mogelijkheid en een zonder. de gene die het dus wel heeft is dus van de 8000 serie dus van dit jaar.
u kan dus wel met een extra digitale ontvanger een progamma opnemen. en om steeds de kabel aansluiting te verwisselen is ook niet nodig als u een splitter gebruikt. normaal zit er op een hd recorden een doorlus aansluiting op als dat zo is dan eerst naar de hd recorder en daarna naar u tv. dan kan u analoog opnemen en digitaal kijken.
en heeft u geen splitter nodig.
ps een digitale ontvanger is nu heel goed koop via markplaats aan te schaffen dan moet u wel een tweede smardcard aanschaffen bij foka rotterdam 10 euro daarbij nog 3 euro verzendkosten, als u in de buurt woont kunt u hem ook in de winkel afhalen.