Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ta
tar - 01-09-2011 11:42:27
Huishouden & Energie

Wijwillenzon

[quote=frisbee schreef op dinsdag 30 aug 2011, 10:41]
persoonlijk vind ik het overigens wel jammer dat de systemen niet uit nederland of europa, maar uit china zijn gehaald. niet zozeer vanwege garantie o.i.d., maar puur omdat je de productie van duurzame energie installaties ook in eigen beheer moet kunnen houden en omdat hier onder betere omstandigheden (milieu, arbeidsrecht) wordt geproduceerd. maar ja, de prijs...


geachte frisbee,

de (productie)prijs is het probleem helemaal niet.

tot op de dag van vandaag, houdt o.a. "koninklijke" shell de productie van zonnecellen vakkundig tegen en saboteert zelfs alle vooruitgang in nederland!

zelfs de energietechnische doodlopende "waterstofweg" wordt door shell misbruikt om aan te tonen dat het nooit wat wordt met de alternatieve energiebronnen.

de b.v. nederland wordt voor het grootste deel (koninklijk) geregeerd door de olie-maatschapen (m.n. shell) en die zien helemaal niets in alternatieve energiebronnen.

gelukkig heeft china weinig oliebronnen; anders was de productie en ontwikkeling van alternatieve energiebronnen helemaal gesaboteerd.

groet,

tar