Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-09-2011 09:50:34
Voeding & Gezondheid

Dating sites betrouwbaar?

Beste kamphuysen,

zoals hier boven al beschreven staat zijn er een aantal gratis en een aantal betalende datingssites. ik ken echter 2 gratis datings site's als paiq en nextlover
biede gratis maar kijk uit er zitten veel rotte appels op die 2 site's vooral onder de jongeren is die populair maar er zitten daar echt rotte appels tussen jammer genoeg. maar dat heb je ook op betaalbare datingssites maar dan al een stuk minder.lexa is in mijn ogen ook onbetrouwbaar. ik zou zeggen ga gewoon de stad in ga naar plekken toe waar mensen rondlopen dan kun je zien of ze wel of niet echt zijn want er zijn er zelfs die andere foto's en andere leeftijd plaasten om zo bij een bepaalde doelgroep die hun voor ogen hebben binnen te halen.

mvg robtien